Napoved padla v vodo, zvezdnik devetič pod nož

Foto: EPA Cazorla West Ham Arsenal
Nočna mora zvezdnika Arsenala še kar traja in traja.
Oglej si celoten članek

Španski nogometaš v vrstah angleškega Arsenala Santi Cazorla je moral znova na operacijo Ahilove tetive. Dvaintridesetletni Cazorla je izven tekmovalnega pogona že od oktobra lani, minuli mesec pa je priznal, da mu je zaradi hude infekcije celo grozila amputacije stopala.

Nočna mora Zvezdniku Arsenala bi skoraj amputirali stopalo

Cazorla bi se na nogometna igrišča moral vrniti januarja prihodnje leto, po novi operaciji pa bo njegova rehabilitacija zagotovo daljša.

Španec je član londonske ekipe od leta 2012, pred tem je igral za Villarreal, Huelvo in Malago. Član španske reprezentance je od leta 2008, v tem obdobju pa je zanjo odigral 77 tekem in dosegel 14 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.