Naravnal in nadaljeval igro

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec West Hama Andy Carroll si je na tekmi proti Evertonu izpahnil prst, po posredovanju zdravniške službe pa meni nič, tebi nič nadaljeval obračun.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram andy carrol prst instagram West Ham United je v 28. krogu angleške Premier League izgubil na gostovanju pri Evertonu (0:1), na tekmi pa jo je skupil napadalec Andy Carroll, ki si je izpahnil prstanec na svoji desni roki.

Carroll tokrat ni bil pri volji, da bi podlegel novi poškodbi, saj je v letošnji sezoni zaradi težav s stopalom nastopil le na šestih tekmah, zato mu je član zdravniškega osebja prst vrnil na svoje mesto, 25-letnik pa je lahko nadaljeval obračun.

Carroll je fotografijo poškodbe objavil na družabnem omrežju Instagram in še enkrat pokazal svoj smisel za humor. ''Kam pa kaže?'' je prvi fotografiji pripisal Carrol, drugi pa: ''In 'boom' nazaj na svoje mesto. Andy ni imel težav s fizioterapevtom, ki mu je prst potisnil nazaj. Mene je pretreslo, a Andyja ni,'' je po tekmi dejal trener West Hama Sam Allardyce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.