Šport > Nogomet
16 ogledov

Naravnal in nadaljeval igro

andy carroll prst izpah Reuters
Napadalec West Hama Andy Carroll si je na tekmi proti Evertonu izpahnil prst, po posredovanju zdravniške službe pa meni nič, tebi nič nadaljeval obračun.

andy carrol prst instagram | Avtor: Instagram Instagram
West Ham United je v 28. krogu angleške Premier League izgubil na gostovanju pri Evertonu (0:1), na tekmi pa jo je skupil napadalec Andy Carroll, ki si je izpahnil prstanec na svoji desni roki.

Carroll tokrat ni bil pri volji, da bi podlegel novi poškodbi, saj je v letošnji sezoni zaradi težav s stopalom nastopil le na šestih tekmah, zato mu je član zdravniškega osebja prst vrnil na svoje mesto, 25-letnik pa je lahko nadaljeval obračun.

Carroll je fotografijo poškodbe objavil na družabnem omrežju Instagram in še enkrat pokazal svoj smisel za humor. ''Kam pa kaže?'' je prvi fotografiji pripisal Carrol, drugi pa: ''In 'boom' nazaj na svoje mesto. Andy ni imel težav s fizioterapevtom, ki mu je prst potisnil nazaj. Mene je pretreslo, a Andyja ni,'' je po tekmi dejal trener West Hama Sam Allardyce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.