Nash: Kupil bi Tottenham

Foto: Žurnal24 Steve Nash v dresu Phoenixa.
"Po končani košarkarski karieri se vidim v vlogi lastnika nogometnega kluba Tottenham Hotspur," je izjavil Steve Nash, dvakratni najkoristnejši igralec lige NBA.
Oglej si celoten članek

Košarkar moštva Phoenix Suns Steve Nash želi po poročanju hrvaških medijev svoje prihranke v prihodnosti vložiti v premierligaša Tottenham Hotspur. In zakaj ravno v nogometni klub? Zakaj ravno v Tottenham? Nash prihaja iz nogometne družine. Njegovo oče se je – prav tako kot njegov brat, ki je 33-krat nastopil za kanadsko izbrano vrsto, in njegova sestra – ukvarjal s profesionalnim nogometom. Povrh vsega pa se je rodil v Tottenhamu.

"Captain Canada" se je navijačem prvič predstavil kot poseben gost predsednika Daniela Levyja, in sicer na tekmi z Derby Countyjem, ko je ekipa zdaj že nekdanjega trenerja Martina Jola slavila zmago 4:0. Pred dvema letoma pa je bil kot gledalec prisoten tudi na treningu, nad katerim je bil navdušen kot otrok: "Z ogledom treninga nogometašev so se mi izpolnile sanje. To je bil dan, ki ga ne bom nikoli pozabil," je dejal 33-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.