Šport > Košarka
10 ogledov

Nash: Kupil bi Tottenham

Steve Nash v dresu Phoenixa. Žurnal24 main
"Po končani košarkarski karieri se vidim v vlogi lastnika nogometnega kluba Tottenham Hotspur," je izjavil Steve Nash, dvakratni najkoristnejši igralec lige NBA.

Košarkar moštva Phoenix Suns Steve Nash želi po poročanju hrvaških medijev svoje prihranke v prihodnosti vložiti v premierligaša Tottenham Hotspur. In zakaj ravno v nogometni klub? Zakaj ravno v Tottenham? Nash prihaja iz nogometne družine. Njegovo oče se je – prav tako kot njegov brat, ki je 33-krat nastopil za kanadsko izbrano vrsto, in njegova sestra – ukvarjal s profesionalnim nogometom. Povrh vsega pa se je rodil v Tottenhamu.

"Captain Canada" se je navijačem prvič predstavil kot poseben gost predsednika Daniela Levyja, in sicer na tekmi z Derby Countyjem, ko je ekipa zdaj že nekdanjega trenerja Martina Jola slavila zmago 4:0. Pred dvema letoma pa je bil kot gledalec prisoten tudi na treningu, nad katerim je bil navdušen kot otrok: "Z ogledom treninga nogometašev so se mi izpolnile sanje. To je bil dan, ki ga ne bom nikoli pozabil," je dejal 33-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.