''Naši okrepitvi bosta Gómez in Iličić''

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski prvoligaš Fiorentina, za katerega igra slovenski reprezentant Josip Iličić, v zimskem prestopnem roku ne načrtuje novih okrepitev.
Oglej si celoten članek

Športni direktor Fiorentine Daniele Pradé je zatrdil, da v klubu ne razmišljajo o novih okrepitvah, saj so s svojo ekipo več kot zadovoljni. ''Naši novi okrepitvi bosta Mario Gómez in Josip Iličić, ki se bosta vrnila po poškodbi,'' je povedal Pradé.

Nogometaša, ki sta se violam pridružila iz Bayerna oziroma Palerma, sta imela v prvem delu sezone veliko težav s kolenom (Gómez) oziroma z gležnjem (Iličić).

Pradé je razkril tudi dvom o prihodnosti Juana Cuadrada, čigar lastništvo si delijo z Udinesejem. ''Z Udinesejem smo se že pogovarjali. Počakali bomo do januarja. Lastnik Udineseja Gino Pozzo in naš predsednik Andrea Della Valle se bosta sestala iz oči v oči in dorekla podrobnosti našega dogovora,'' je povedal Pradé in dodal, da so govorice o njegovem odhodu k AC Milanu popolnoma neresnične.

''Takšne govorice so laskajoče, vendar v njih ni nobene resnice. Pogodba mi poteče leta 2014 in o tem se bomo pogovarjali, ko bo prišel čas za to,'' je zaključil Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.