Šport > Nogomet
15 ogledov

''Naši okrepitvi bosta Gómez in Iličić''

daniele prade mario gomez EPA
Italijanski prvoligaš Fiorentina, za katerega igra slovenski reprezentant Josip Iličić, v zimskem prestopnem roku ne načrtuje novih okrepitev.

Športni direktor Fiorentine Daniele Pradé je zatrdil, da v klubu ne razmišljajo o novih okrepitvah, saj so s svojo ekipo več kot zadovoljni. ''Naši novi okrepitvi bosta Mario Gómez in Josip Iličić, ki se bosta vrnila po poškodbi,'' je povedal Pradé.

Nogometaša, ki sta se violam pridružila iz Bayerna oziroma Palerma, sta imela v prvem delu sezone veliko težav s kolenom (Gómez) oziroma z gležnjem (Iličić).

Pradé je razkril tudi dvom o prihodnosti Juana Cuadrada, čigar lastništvo si delijo z Udinesejem. ''Z Udinesejem smo se že pogovarjali. Počakali bomo do januarja. Lastnik Udineseja Gino Pozzo in naš predsednik Andrea Della Valle se bosta sestala iz oči v oči in dorekla podrobnosti našega dogovora,'' je povedal Pradé in dodal, da so govorice o njegovem odhodu k AC Milanu popolnoma neresnične.

''Takšne govorice so laskajoče, vendar v njih ni nobene resnice. Pogodba mi poteče leta 2014 in o tem se bomo pogovarjali, ko bo prišel čas za to,'' je zaključil Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.