Nasilni nalet Hebarja

Foto: Žurnal24 Po grobem prekršku Hebarja so imeli sodniki kar nekaj dela, da so pomirili razgr
Ob koncu srečanja 19. kola lige Ebel med Red Bull Salzburg in Tilio Olimpijo (7:4) je Andrej Hebar grdo naletel na mladega bika Kevina Puschnika. Hebarja bržkone čaka huda kazen.
Oglej si celoten članek

Izid srečanja med Red Bull Salzburg in Tilio Olimpijo (s 7:4 je zmagalo avstrijsko moštvo) po gorbem prekršku Andreja Hebarja nad Kevinom Puschnikom ni bil več v ospredju. Vse se je zgodilo v 52. minuti, ko je Puschnik grobo naletel na Hebarja. Slednji pa se je nato (pre)grobo odzval in 19-letnega hokejista udaril s palico od zadaj, nato pa mu, ko je igralec Salzburga že ležal na tleh, podelil še nekaj udarcev s pestjo. Puschnik je bil nemudoma deležen zdravniške pomoči, po dobrih dveh minutah pa se je mladenič le pobral in odšel v slačilnico. Salzburžani so za najboljšega igralca Olimpije v letošnji sezoni že zahtevali ostro kazen. Ljubljanskemu napadalcu grozi tudi izključitev do konca sezone, kar bi bil velik udarec za ljubljansko moštvo. Zmaji so sicer trenutno na osmem mestu, ki kot zadnje še vodi v končnico. Kakšno kazen bo Hebar prejel za nešporten vložek, bo znano v prihodnjih dneh. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ (od 3,57 dalje).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.