Šport
44 ogledov

Nasilni nalet Hebarja

Po grobem prekršku Hebarja so imeli sodniki kar nekaj dela, da so pomirili razgr Žurnal24 main
Ob koncu srečanja 19. kola lige Ebel med Red Bull Salzburg in Tilio Olimpijo (7:4) je Andrej Hebar grdo naletel na mladega bika Kevina Puschnika. Hebarja bržkone čaka huda kazen.

Izid srečanja med Red Bull Salzburg in Tilio Olimpijo (s 7:4 je zmagalo avstrijsko moštvo) po gorbem prekršku Andreja Hebarja nad Kevinom Puschnikom ni bil več v ospredju. Vse se je zgodilo v 52. minuti, ko je Puschnik grobo naletel na Hebarja. Slednji pa se je nato (pre)grobo odzval in 19-letnega hokejista udaril s palico od zadaj, nato pa mu, ko je igralec Salzburga že ležal na tleh, podelil še nekaj udarcev s pestjo. Puschnik je bil nemudoma deležen zdravniške pomoči, po dobrih dveh minutah pa se je mladenič le pobral in odšel v slačilnico. Salzburžani so za najboljšega igralca Olimpije v letošnji sezoni že zahtevali ostro kazen. Ljubljanskemu napadalcu grozi tudi izključitev do konca sezone, kar bi bil velik udarec za ljubljansko moštvo. Zmaji so sicer trenutno na osmem mestu, ki kot zadnje še vodi v končnico. Kakšno kazen bo Hebar prejel za nešporten vložek, bo znano v prihodnjih dneh. Posnetek si lahko ogledate TUKAJ (od 3,57 dalje).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.