Naslednje leto na naslov

Foto: Žurnal24 Sedem lovorik je v desetletni trenerski karieri s Fiorentino, Laziom in Interjem
Italijan Roberto Mancini je včeraj prvič nagovoril angleške medije kot trener Manchester Cityja. Njegovi kratkoročni cilji so jasni, želi se uvrstiti v Ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Za mestno prevlado
"Ponosen sem, da sem dobil službo v Cityju, saj je to dober klub z dobrimi igralci. Manchester je nogometno podoben Milanu," je zbranim novinarjem povedal 45-letni Roberto Mancini. "Dva kluba se borita za lovorike in prevlado. Ta izziv mi je zelo všeč." Mancini je sicer na klopi Interja osvojil tri naslove italijanskega prvaka, v prvi sezoni v Angliji pa si želi na enega izmed prvih štirih mest. Ta namreč vodijo v Ligo prvakov.

"To je realen cilj. Naslednje leto pa želim naslov prvaka Premier League. Pri klubu bi rad ostal dolgo in z njim osvojil veliko lovorik, saj ima City veliko dobrih navijačev," je povedal Mancini, ki bo svoje nove varovance prvič vodil v soboto, ko bo Manchester City na svojem stadionu gostil Stoke.

Novi trener resno računa na Brazilca Robinha, čigar prestop v Barcelono je propadel. "Imamo pet ali šest igralcev v napadu. Imamo veliko izbire. Robinho lahko piše Cityjevo zgodovino, kot sem jo jaz v Sampdorii."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.