Naslednji izziv za Polono - Rezai

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljša slovenska igralka Polona Hercog je uspešno začela nastope na turnirju v Bastadu. V prvem kolu 220 tisoč dolarjev vrednega turnirja na rdečem pesku je po uri in 37 minutah igre premagala Ano Tatišvili iz Gruzije, 84. igralko s svetovne lestvice, s 7:5 in 6:3.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletna Mariborčanka Polona Hercog, ki bo prihodnji teden igrala še na peščenem Palermu, nato pa se bo podala na mesec in pol trajajočo turnejo po ZDA, se bo v drugem kolu srečala s Francozinjo Aravane Rezai. Medtem ko je z današnjo tekmico odigrala prvo partijo na turnirjih WTA, se je z Rezaijevo srečala že dvakrat in bila obakrat poražena. Trenutno Francozinja zaseda 75. mesto na lestvici WTA, Štajerka iz Kamnice pri Mariboru pa je 53. Hercogovo na turnirju v Bastadu čaka še uvodni nastop med dvojicami. Moči bo združila z Grkinjo Eleni Danilidu, njuni tekmici pa bosta Rusinja Jelena Bovina in Liga Dekmeijere iz Latvije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.