Šport
22 ogledov

Naslednji izziv za Polono - Rezai

Polona Hercog EPA
Najboljša slovenska igralka Polona Hercog je uspešno začela nastope na turnirju v Bastadu. V prvem kolu 220 tisoč dolarjev vrednega turnirja na rdečem pesku je po uri in 37 minutah igre premagala Ano Tatišvili iz Gruzije, 84. igralko s svetovne lestvice, s 7:5 in 6:3.

Dvajsetletna Mariborčanka Polona Hercog, ki bo prihodnji teden igrala še na peščenem Palermu, nato pa se bo podala na mesec in pol trajajočo turnejo po ZDA, se bo v drugem kolu srečala s Francozinjo Aravane Rezai. Medtem ko je z današnjo tekmico odigrala prvo partijo na turnirjih WTA, se je z Rezaijevo srečala že dvakrat in bila obakrat poražena. Trenutno Francozinja zaseda 75. mesto na lestvici WTA, Štajerka iz Kamnice pri Mariboru pa je 53. Hercogovo na turnirju v Bastadu čaka še uvodni nastop med dvojicami. Moči bo združila z Grkinjo Eleni Danilidu, njuni tekmici pa bosta Rusinja Jelena Bovina in Liga Dekmeijere iz Latvije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.