Našli tatove, ki so okradli Mamića

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Organi pregona so prijeli štiri mladeniče, ki naj bi družini Mamić odtujili za dobrih 50.000 evrov premoženja.
Oglej si celoten članek

Petega februarja so vlomilci vdrli v hišo Zdravka Mamića na Tuškancu in odnesli drage ure, zapestnice in verižice v vrednosti približno 400.000 kun (dobrih 50 tisoč evrov).

Tatovi so se pripeljali z vozilom Volkswagen Tuareg in najverjetneje vstopili skozi balkon. Vse skupaj se je zgodilo v poznih popoldanskih urah.

Hrvaška policija je že prijela domnevne tatove. Gre za štiri osebe. 26-letnika in 20-letnika so predali v pripor, dva mladoletnika, ki naj prav tako sodelovala pri ropu, pa sta že v oskrbi Oddelka za mladino v Veliki Gorici, poroča Jutarnji list. Uspešno akcijo so v sodelovanju izvedli policisti iz Zagreba in Velike Gorice.

Le še svetovalec

Zdravko Mamić je pred nekaj dnevi, pod težo nove preiskave njegovih poslov v zagrebškem Dinamu, odstopil kot izvršni predsednik hrvaških prvakov.

Odslej v klubu, kjer je trener njegov brat Zoran Mamić, opravlja le še vlogo svetovalca. A kljub temu je jasno, da kontroverzni funkcionar v ozadju še vedno vleče vse niti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.