Šport > Nogomet
22 ogledov

Našli tatove, ki so okradli Mamića

Mamić Srbija Hrvaška Beograd Marakana Goran Stanzl/PIXSELL
Organi pregona so prijeli štiri mladeniče, ki naj bi družini Mamić odtujili za dobrih 50.000 evrov premoženja.

Petega februarja so vlomilci vdrli v hišo Zdravka Mamića na Tuškancu in odnesli drage ure, zapestnice in verižice v vrednosti približno 400.000 kun (dobrih 50 tisoč evrov).

Tatovi so se pripeljali z vozilom Volkswagen Tuareg in najverjetneje vstopili skozi balkon. Vse skupaj se je zgodilo v poznih popoldanskih urah.

Hrvaška policija je že prijela domnevne tatove. Gre za štiri osebe. 26-letnika in 20-letnika so predali v pripor, dva mladoletnika, ki naj prav tako sodelovala pri ropu, pa sta že v oskrbi Oddelka za mladino v Veliki Gorici, poroča Jutarnji list. Uspešno akcijo so v sodelovanju izvedli policisti iz Zagreba in Velike Gorice.

Le še svetovalec

Zdravko Mamić je pred nekaj dnevi, pod težo nove preiskave njegovih poslov v zagrebškem Dinamu, odstopil kot izvršni predsednik hrvaških prvakov.

Odslej v klubu, kjer je trener njegov brat Zoran Mamić, opravlja le še vlogo svetovalca. A kljub temu je jasno, da kontroverzni funkcionar v ozadju še vedno vleče vse niti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.