Naslov prvič v Kranjsko Goro

Foto: fotosi.si Celjanke (na fotografiji Nika Barič) so ostale brez pokalnega naslova. (Foto: fo
Naslov pokalnih zmagovalk so prvič v zgodovini kluba osvojile košarkarice HiTa Kranjske Gore, potem ko so na finalni tekmi premagale Celje (86:70).
Oglej si celoten članek

Košarkarice HiT Kranjske Gore so zmagovalke pokala Slovenije. Na zadnji stopnički do prvega naslova v zgodovini kluba so v domači dvorani Vitranc premagale sedemkratne prvakinje in branilke lovorike iz Celja s 86:70 (32:22, 57:36, 74:44).

Najboljše strelke pri HiT Kranjski Gori, ki je tudi aktualni državni prvak, so bile Martina Osterman s 27 točkami, Teja Oblak, ki jih je dosegla dvajset, in Tina Trebec z devetnajstimi.

Pokal Slovenije, finale:

Celje : HiT Kranjska Gora 70:86 (22:32, 14:25, 8:17, 26:12)
Barič 19, Klein 12; Osterman 27, 9 sk., Oblak 20, 6 pod.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.