Nasprotnico premagala na tatamiju ter ji kasneje razbila nos v brutalnem pretepu

Foto: Epa
Foto: Epa
Na Memorialu Jurija Potapova, mednarodnem turnirju v sambu v ruskem Vladivostoku, je prišlo do velikega škandala, ki ga je povzročila ena izmed tekmovalk.
Oglej si celoten članek

Domača borka Julia Litvinceva je na Memorialu Jurija Potapova v borbi za tretje mesto v kategoriji do 56 kilogramov premagala sonarodnjakinjo Olgo Vitcino ter si tako zagotovila mesto na najnižji stopnički. Do škandala pa je prišlo, ko je zmagovalka že po končanem obračunu napadla svojo nasprotnico ter ji s pestjo zlomila nos.

Po spletu je zaokrožil posnetek, na katerem je razvidno, da je incident zakuhal trener Litvinceve, ki je močno udaril nekega moškega, nato pa je "eksplodirala" tudi Litvinceva, se povzpela na tribuno ter nenadoma z vso silo udarila Vitcino, ki je na koncu pristala v bolnišnici s pretresom možganov in zlomljenim nosom.

Obe tekmovalki sta bili po hitrem postopku diskvalificirani s turnirja, preti pa jima tudi odvzetje člasntva v Svetovni sambo federaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.