Šport
2602 ogledov

Nasprotnico premagala na tatamiju ter ji kasneje razbila nos v brutalnem pretepu

Sambo Epa
Na Memorialu Jurija Potapova, mednarodnem turnirju v sambu v ruskem Vladivostoku, je prišlo do velikega škandala, ki ga je povzročila ena izmed tekmovalk.

Domača borka Julia Litvinceva je na Memorialu Jurija Potapova v borbi za tretje mesto v kategoriji do 56 kilogramov premagala sonarodnjakinjo Olgo Vitcino ter si tako zagotovila mesto na najnižji stopnički. Do škandala pa je prišlo, ko je zmagovalka že po končanem obračunu napadla svojo nasprotnico ter ji s pestjo zlomila nos.

Po spletu je zaokrožil posnetek, na katerem je razvidno, da je incident zakuhal trener Litvinceve, ki je močno udaril nekega moškega, nato pa je "eksplodirala" tudi Litvinceva, se povzpela na tribuno ter nenadoma z vso silo udarila Vitcino, ki je na koncu pristala v bolnišnici s pretresom možganov in zlomljenim nosom.

Obe tekmovalki sta bili po hitrem postopku diskvalificirani s turnirja, preti pa jima tudi odvzetje člasntva v Svetovni sambo federaciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice