Šport
1400 ogledov

Trener za kazen devetletnika brcnil v glavo

Ivan Kirilka Youtube
Devetletni deček, katerega je trener za kazen brcnil v glavo, je pristal v bolnišnici.

Ruski trener borilnih veščin Ivan Kirilka je šokiral svetovno javnost zaradi svojih metod discipliniranja učencev. Ker je naprimer devetletni deček tekom treninga napravil napako, se je trener odločil, da ga za kazen brcne naravnost v glavo.

Do incidenta je prišlo pred nekaj meseci v naselju v bližini Moskve, nedavno pa se je pojavil na socialnih omrežjih, kjer je pospremljen s številnimi glasnimi kritikami.

Kirilka je na posnetku namreč dečka brutalno brcnil v glavo, ker se je ta postavil na napačno stran tatamija. Ruski mediji sicer navajajo, da starši trenerja niso prijavili policiji, saj jim je ta obljubil, da bo sam od sebe dal odpoved.

To se nato ni zgodilo, saj Kirilko kljub obljubi ni želel oditi, a je bil nato zaradi pritiska javnosti suspendiran za nekaj mesecev, v primer pa se je vmešala tudi policija, ki bo vse skupaj raziskala, trenerja pa bi lahko doletela težja kazen.

Kirilka se zaenkrat zagovarja, da je šlo zgolj za "športni situacijo", kljub temu da je dečkova mati potrdila, da je njen sin po treningu končal v bolnišnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice