Šport
28 ogledov

Od prve sekunde na nokavt

Alistair Overeem želi dobiti Grand Prix in dokazati, da je najboljši med najbolj
1/2
Žurnal24 main
Naslednji konec tedna (18. 6.) bomo dobili še preostala polfinalista Strikeforcovega Grand Prixa. V prvem četrtfinalu Barnett - Rogers, v drugem pa Alistair Overeem - Fabricio Werdum.

Ni skrivnost, da javnost z veliko večjim zanimanjem pričakuje četrtfinalni obračun med Alistairjem Overeemom in Fabriciom Werdumom. Nizozemec in Brazilec sta se srečala že leta 2006, ko je v drugi rundi slavil Werdum. Trenutno eden najpopularnejših borcev na zemeljski obli se krvniku Fjodorja Jemeljanenka seveda želi oddolžiti, toda naloga bo vse prej kot lahka. "V vsakem primeru sem se želel boriti z Werdumom in nato sem dobil priložnost, da se z njim pomerim na turnirju. To je odlično, v soboto pa boste videli, kako sem motiviran. Tokrat bo drugače kot zadnjič," pravi samozavestni Overeem, trenutno prvak Strikeforca, Dreama in K-1. "Videli boste veliko agresivnejšega Overeema. Nokavt bom iskal od prve sekunde. Pripravljen sem na akcijo, pravzaprav sem bil pripravljen že pred tremi tedni," je še dodal Demolition Man.

Zmagovalec obračuna se bo v polfinalu pomeril proti Antoniu Silvi, medtem ko zmagovalca prvega četrtfinala (Josh Barnett Brett Rogers) čaka Sergej Haritonov. Spomnimo, da je Silva v prvem četrtfinalnem delu ustavil "nepremagljivega" Fjodorja, Haritonov pa z nokavtom Andreja Arlovskega.

Strikeforce: Overeem vs. Werdum (fight card), 18. junij, Dallas:

Grand Prix, četrtfinale:
Alistair Overeem – Fabricio Werdum
Josh Barnett – Brett Rogers

Preostali obračuni:

K.J. Noons – Jorge Masvidal
Daniel Cormier – Jeff Monson
Valentijn Overeem – Chad Griggs

Gesias Cavalcante – Justin Wilcox
Conor Heun – Magno Almeida

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.