Slovenija
172 ogledov

Slovensko športnico posilil trener

V petek popoldan je mladoletnik v središču hrvaškega mesta Vinkovci posilil 11-l Žurnal24 main
25-letno slovensko športnico naj bi na Cipru posilil njen 50-letni trener, poročajo ciprski mediji. Slovenska policija prijave nima.

Policija v mestu Oroklini je razkrila, da naj bi jo po vrnitvi v hotel trener posilil v njegovi hotelski sobi. 25-letnica je menda izgubila ključe svoje sobe, zato jo je trener povabil v svojo, kjer naj bi prišlo do posilstva. 

Športnica je sicer lokalni policiji dejala, da želi uradno prijavo podati v Sloveniji, tako da bo sodni postopek potekal v Sloveniji, poročata ciprska portala in-cyprus.com in cyprus-mail.com. 

Slovenska športnica, ki se ukvarja z borilnimi veščinami, je na Ciper prišla trenirat.

Slovenska policija prijave (še) nima

S slovenske policije so nam popoldan odgovorili, da "po do sedaj opravljenem preverjanju o tem primeru nismo bili obveščeni,niti nimamo podatka, da bi bila prijava podana". Če bo nadaljnje preverjanje pokazalo drugače, nas bodo o tek obvestili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 15
  • jozicamurn 14:29 13.december 2016.

    Ne poznam, na splošno sem govorila samo "en primer", ki bi tudi lahko bil resničen in ne samo primer ene "ženske". Zakaj bi samo ženskim zgodbicam verjeli. Obe strani se morajo preiskati in pa pogledati izjave obeh udeleženih akterjev. Liberalci ...prikaži več takoj brez pomisleka in brez argumentov obtožijo moškega, ker imajo sprane glave od majhnega pa tudi sami ne živimo v Saudijski Arabiji in se mi zdi da so celi eni dečki-moški poženščeni in lepo naučeni, da je "NE=NE". Ta posrana soroševa propaganda več ne pali ker "MIGRANTI" naredijo največ posilstev in TO NE BOSTE ENAČILI z domačini! Konec in pika. Razumete?

  • Bethesda 10:05 13.december 2016.

    opala, Jozica vidim da poznate osumljenega, ko ga tako branite.

  • jozicamurn 01:09 13.december 2016.

    Sem lepo napisala, če bo KRIV dokazano po pravni poti, potem ga lahko demonizirate, tako pa so tudi ženske lahko krive za perverzijo, posilstvo in napeljevanje ter zapeljevanje. Preverijo naj kar lepo zgodbo in počakajmo na razplet. Veliko je tudi ...prikaži več osebnih zamer ali pa da želijo škodovati nekomu. Liberalci pa takoj obsojate moške, da so moški glavni krivci pri posilstvu. A ni 50:50 pa pravice pa emancipacija žensk?A če se toži da je moški posilil neko žensko, ga takoj zažgemo na grmadi, ker je to rekla ženska? Se sedaj bolj verjame ženskam? Pravnemu sistemu se verjame!