Slovenija
174 ogledov

Slovensko športnico posilil trener

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 01:09 13.december 2016.

    Sem lepo napisala, če bo KRIV dokazano po pravni poti, potem ga lahko demonizirate, tako pa so tudi ženske lahko krive za perverzijo, posilstvo in napeljevanje ter zapeljevanje. Preverijo naj kar lepo zgodbo in počakajmo na razplet. Veliko je tudi ...prikaži več osebnih zamer ali pa da želijo škodovati nekomu. Liberalci pa takoj obsojate moške, da so moški glavni krivci pri posilstvu. A ni 50:50 pa pravice pa emancipacija žensk?A če se toži da je moški posilil neko žensko, ga takoj zažgemo na grmadi, ker je to rekla ženska? Se sedaj bolj verjame ženskam? Pravnemu sistemu se verjame!

  • klepetava 16:12 12.december 2016.

    Draga Jožica, če nisi kar Jože. Iz napisanega razumem, da je flirtanje povod za posilstvo! Zanimivo. Upam, da vaša hčerka/sin ne bo deležen/a posilstva zaradi zaupanja znanemu človeku in po vašem, flirtanja.

  • jozicamurn 14:29 13.december 2016.

    Ne poznam, na splošno sem govorila samo "en primer", ki bi tudi lahko bil resničen in ne samo primer ene "ženske". Zakaj bi samo ženskim zgodbicam verjeli. Obe strani se morajo preiskati in pa pogledati izjave obeh udeleženih akterjev. Liberalci ...prikaži več takoj brez pomisleka in brez argumentov obtožijo moškega, ker imajo sprane glave od majhnega pa tudi sami ne živimo v Saudijski Arabiji in se mi zdi da so celi eni dečki-moški poženščeni in lepo naučeni, da je "NE=NE". Ta posrana soroševa propaganda več ne pali ker "MIGRANTI" naredijo največ posilstev in TO NE BOSTE ENAČILI z domačini! Konec in pika. Razumete?

  • Vesna Dolšak 14:53 12.december 2016.

    Če trenira borilne veščine, bi pa ja lahko opravila z njim, ne?!

  • Avatar Leon
    Leon 14:59 12.december 2016.

    Zgodbe o posilstvih so najbolj "zanimive" med uslužbenkami starejše generacije zaposlenih v ustreznih državni ustanovah ,kjer podoživljajo svoje frustracije .

  • korisnik_362 15:04 12.december 2016.

    Z borilnimi veščinami se najbrž ukvarja tudi njen trener.

  • Aleta 15:35 12.december 2016.

    In ti veš, da je z njim flirtala? Kot se da prebrati naj bi izgubila ključe in šla v trenerjevo sobo.Glede na to, da je njen trener, mu je sigurno zaupala. Kaj si je možak dovolil? Tudi, če bi ...prikaži več (tako kot praviš) flirtala z njim, tega nikakor ne bi smel storiti.

  • sweetdogs 16:08 12.december 2016.

    Jožica, upam, da te enkrat en grdavš posili in konkretno pre*uka.. Če vam je sporno, da je bila športnica pri svojem trenerju v sobi, ker je izgubila ključe, ali tudi če jih ne bi, potem si mentalno motena oseba. Preiskava bo pokazala svoje.

  • Ferluci 17:22 12.december 2016.

    Sklepaš po sebi?

  • ode 19:01 12.december 2016.

    Hotela je še enkrat, pa se je dec uprl ali pa sploh ni nič mogel - v nasprotju s pričakovanji športnice, ki z enim zamahom spravi bika na tla.

  • jozicamurn 00:58 13.december 2016.

    A vidite koliko nabijate in me imate za slabo pa tudi sami ne veste kaj se je zgodilo. Oprane glave idiotske :D

  • Bethesda 10:05 13.december 2016.

    opala, Jozica vidim da poznate osumljenega, ko ga tako branite.

  • jozicamurn 14:46 12.december 2016.

    Težko dokazljivo in igranje na karto "naivnosti" ne prizanese mladim dekletom. Ni imela kaj iskati pri njemu v njegovi sobi in flertati z njem ter mu dajati povod. Ko je videla kaj je storila pa možnost "posilil me je", ker ...prikaži več ji ni bilo všeč ali pa ni bilo tako kot si je ona zamislila. Spodaj imajo lep rek in sicer "Posle jebanja nema kajanja". Pa te mlade punce sploh niso naivne kot bi si nekdo mislil, večinoma že kar dosti vedo in vse hočejo probati v življenju. Postanejo spolno aktivne že pri 13-15 letih dalje in se delajo neka nedolžna bitjeca. Če bo dokazano da je kriv potem vredu, ne smemo pa nekoga vnaprej demonizirati če temu ni bilo tako. Na koncu bo rekla da je kriv alkohol ali pa da je bila pijana in podobno...

  • alojzr 16:32 12.december 2016.

    25-letna babnica, ki ti zna profesionalno dve okoli kepe dat, če jo samo grdo pogledaš. Izgubila ključe, zato se je zatekla v trenerjevo sobo, ker na Cipru ne poznajo rezervnih ključev. Po posilstvu bila toliko prisebna, da bo s prijavo ...prikaži več počakala do Slovenije (na Ciprski policiji je pa počela kaj?). Sori, ta zgodba je pa tako luknjasta, da je kaj.

  • jozicamurn 01:02 13.december 2016.

    Liberalna kurbica, tebi pač paše da je moški obsojen brez dokazov?! Smo pravna država in tako je. Ko mu dokažejo krivdo naj ga demonizirajo ne pa da tako kot mene demonizirate pa sem čisto lepo vse napisala, da če bo ...prikaži več dokazano KRIV potem ok.Tako da liberalci NISO vsi moški krivi v posilstvu, obstajajo tudi ženske spolne izpirjenke in posiljevalke in pa tudi perverznice. Samo tiho bodite liberalne kurbice.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.