Nasri meni da je Touré podcenjen

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski nogometaš Samir Nasri meni, da je njegov soigralec Yaya Touré podcenjen, ker je Afričan.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Yaya Touré še tretje leto zapored osvojil naslov najboljšega afriškega nogometaša, je Francoz Samir Nasri prepričan, da si njegov soigralec pri Manchester Cityju zasluži več priznanja v Evropi. Nasri meni, da je Touré, čeprav je osvojil vse, kar se osvojiti da, podcenjen, ker prihaja iz Afrike.

"Če bi bil iz Argentine ali Brazilije, bi o njem govorili vsi, prav vsi. Nočem reči nič slabega, a za nekatere Argentince in Brazilce klubi plačajo po 40, 50 milijonov britanskih funtov le zato, ker prihajajo iz teh dveh držav," je dejal francoski reprezentant, ki je ob boku Touréja nedavno osvojil angleški ligaški pokal.

"Yaya je izvrsten nogometaš, osvojil je vse, kar se je dalo. Imenujte mi enega obrambnega vezista, ki zna tako kreniti v napad kot on, ki lahko zadane 16, 17 zadetkov na sezono. Imenujte enega, pa se lahko pogovarjamo. Mogoče sem nekoliko pristranski, ker je moj prijatelj, a mislim, da spada med tri najboljše veziste na svetu," je bil poln hvale Nasri. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.