Šport > Nogomet
61 ogledov

Nasri meni da je Touré podcenjen

Manchester City Barcelona Liga prvakov osmina finala Nasri Toure EPA
Francoski nogometaš Samir Nasri meni, da je njegov soigralec Yaya Touré podcenjen, ker je Afričan.

Čeprav je Yaya Touré še tretje leto zapored osvojil naslov najboljšega afriškega nogometaša, je Francoz Samir Nasri prepričan, da si njegov soigralec pri Manchester Cityju zasluži več priznanja v Evropi. Nasri meni, da je Touré, čeprav je osvojil vse, kar se osvojiti da, podcenjen, ker prihaja iz Afrike.

"Če bi bil iz Argentine ali Brazilije, bi o njem govorili vsi, prav vsi. Nočem reči nič slabega, a za nekatere Argentince in Brazilce klubi plačajo po 40, 50 milijonov britanskih funtov le zato, ker prihajajo iz teh dveh držav," je dejal francoski reprezentant, ki je ob boku Touréja nedavno osvojil angleški ligaški pokal.

"Yaya je izvrsten nogometaš, osvojil je vse, kar se je dalo. Imenujte mi enega obrambnega vezista, ki zna tako kreniti v napad kot on, ki lahko zadane 16, 17 zadetkov na sezono. Imenujte enega, pa se lahko pogovarjamo. Mogoče sem nekoliko pristranski, ker je moj prijatelj, a mislim, da spada med tri najboljše veziste na svetu," je bil poln hvale Nasri. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.