Nastja Čeh se seli v Indonezijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji kapetan slovenske nogometne reprezentance Nastja Čeh se po poročanju Siola seli v Indonezijo. Zadnjeuvrščenemu klubu PSMS Medan bo poskušal pomagati pri boju za obstanek v prvoligaški konkurenci.
Oglej si celoten članek

Nastja Čeh bo tako prekinil nekajmesečni premor po težavah, na katere je naletel pri iskanju kluba v Izraelu. "To je zame povsem nova izkušnja. Razmere v indonezijskem nogometu sta mi predstavila prijatelj Saša Zečević, branilec pri PSMS Medanu, in moj posrednik," je v kratkem pogovoru za Goal.com Indonesia dejal 34-letni Čeh.

"Čeh je tudi uradno naš član. Z ekipo je v Pekanbaruju že opravil trening in pokazal, da zmore veliko," pa je edinega slovenskega legionarja v Indoneziji, ki se je odločil za številko 33, pohvalil trener Benny Tomasoa. Za novo moštvo bi lahko debitiral že v soboto, ko se obeta derbi začelja. PSMS se bo pomeril s predzadnjeuvrščenim Bontangom.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.