Šport > Nogomet
22 ogledov

Nastja Čeh se seli v Indonezijo

nastja čeh slovenska nogometna reprezentanca EPA
Nekdanji kapetan slovenske nogometne reprezentance Nastja Čeh se po poročanju Siola seli v Indonezijo. Zadnjeuvrščenemu klubu PSMS Medan bo poskušal pomagati pri boju za obstanek v prvoligaški konkurenci.

Nastja Čeh bo tako prekinil nekajmesečni premor po težavah, na katere je naletel pri iskanju kluba v Izraelu. "To je zame povsem nova izkušnja. Razmere v indonezijskem nogometu sta mi predstavila prijatelj Saša Zečević, branilec pri PSMS Medanu, in moj posrednik," je v kratkem pogovoru za Goal.com Indonesia dejal 34-letni Čeh.

"Čeh je tudi uradno naš član. Z ekipo je v Pekanbaruju že opravil trening in pokazal, da zmore veliko," pa je edinega slovenskega legionarja v Indoneziji, ki se je odločil za številko 33, pohvalil trener Benny Tomasoa. Za novo moštvo bi lahko debitiral že v soboto, ko se obeta derbi začelja. PSMS se bo pomeril s predzadnjeuvrščenim Bontangom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.