Natkovo vrnitev pokvaril zlom zapestlja

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič bo moral postavo za prihajajoče tekme kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju znova sestaviti brez poškodovanega Jureta Natka.
Oglej si celoten članek

Jure Natek si je na tekmi nemškega prvenstva med Magdeburgom in Balingen-Weilstettenom v Balingenu zlomil kost v zapestju desne roke, zato bo počival vsaj štiri tedne in manjkal na bližnjih reprezentančnih tekmah z Luksemburgom, Švico in Ukrajino za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju leta 2015.

Selektor slovenske moške reprezentance Boris Denič je namesto nesrečnega Natka, ki bi se po skoraj dveh letih znova vrnil v izbrano vrsto, naknadno poklical Maria Šoštariča (Gorenje Velenje), na svoj seznam pa je uvrstil tudi vratarja Klemna Ferlina (Trimo Trebnje).

Moška članska reprezentanca se bo v četrtek, 26. decembra, zbrala v Zrečah in začela priprave za januarske kvalifikacije za nastop na SP 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.