Šport
24 ogledov

Natkovo vrnitev pokvaril zlom zapestlja

Slovenija - Poljska 30:28, Jure Natek Zala voda plastenka Stožice kvalifikacije Anže Petkovšek
Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denič bo moral postavo za prihajajoče tekme kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju znova sestaviti brez poškodovanega Jureta Natka.

Jure Natek si je na tekmi nemškega prvenstva med Magdeburgom in Balingen-Weilstettenom v Balingenu zlomil kost v zapestju desne roke, zato bo počival vsaj štiri tedne in manjkal na bližnjih reprezentančnih tekmah z Luksemburgom, Švico in Ukrajino za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju leta 2015.

Selektor slovenske moške reprezentance Boris Denič je namesto nesrečnega Natka, ki bi se po skoraj dveh letih znova vrnil v izbrano vrsto, naknadno poklical Maria Šoštariča (Gorenje Velenje), na svoj seznam pa je uvrstil tudi vratarja Klemna Ferlina (Trimo Trebnje).

Moška članska reprezentanca se bo v četrtek, 26. decembra, zbrala v Zrečah in začela priprave za januarske kvalifikacije za nastop na SP 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.