Navijač Barçe na tribuni izvlekel pištolo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pred barcelonskim mestnim derbijem se je na stadionu RCDE zgodil incident.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je Espanyol na svoji zelenici gostil slovito mestno tekmico Barcelono, srečanje je pričakovano dobila Blaugrana (0:3) in ostala v igri za osvojitev prvenstvene lovorike.

Več drame kot tekma je ponudilo dogajanje na tribunah. Španski mediji so se namreč razpisali o dogodku pred začetkom srečanja.

Moški v tridesetih letih, po pričanju prisotnih je kazal znake opitosti, je v dresu Barcelone zakorakal v sektor z domačimi navijači in jih sprva dražil z žaljivimi napevi na njihov račun, nato pa izvlekel pištolo. Policija je hitro posredovala in osebo aretirala, a navijač gostov je pred tem uspel v zrak izstreliti nekaj nabojev. Mediji sicer špekulirajo, da je šlo za slepe naboje.

Organi pregona so posameznika aretirali, grajo za slabo opravljeno delo pa si zasluži varnostna služba, ki je na tribune spustila oboroženega in očitno pijanega navijača.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.