Šport > Nogomet
39 ogledov

Navijač Barçe na tribuni izvlekel pištolo

Espanyol navijači Profimedias
Pred barcelonskim mestnim derbijem se je na stadionu RCDE zgodil incident.

V nedeljo je Espanyol na svoji zelenici gostil slovito mestno tekmico Barcelono, srečanje je pričakovano dobila Blaugrana (0:3) in ostala v igri za osvojitev prvenstvene lovorike.

Več drame kot tekma je ponudilo dogajanje na tribunah. Španski mediji so se namreč razpisali o dogodku pred začetkom srečanja.

Moški v tridesetih letih, po pričanju prisotnih je kazal znake opitosti, je v dresu Barcelone zakorakal v sektor z domačimi navijači in jih sprva dražil z žaljivimi napevi na njihov račun, nato pa izvlekel pištolo. Policija je hitro posredovala in osebo aretirala, a navijač gostov je pred tem uspel v zrak izstreliti nekaj nabojev. Mediji sicer špekulirajo, da je šlo za slepe naboje.

Organi pregona so posameznika aretirali, grajo za slabo opravljeno delo pa si zasluži varnostna služba, ki je na tribune spustila oboroženega in očitno pijanega navijača.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.