Navijač sredi tekme s telefonom stekel do Ronalda, ta pa ...

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na prijateljski tekmi med Slovenijo in Portugalsko je prišlo do krajše nenadejane prekinitve.
Oglej si celoten članek

V 43. minuti srečanja med Slovenijo in Portugalsko v Stožicah je eden od gledalcev prebil gosto postavljeno linijo policistov in varnostnikov ter stekel na igrišče.

Ni bilo treba ugibati, kam je namenjen, njegova tarča je bil Cristiano Ronaldo. Slednji se ob prihodu navijača ni pretirano sekiral, mirno je pustil, da je prišlek z njim naredil "selfie", torej spominsko fotografijo.

Foto: Saša Despot nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska

Portugalec, že dobro vajen podobnih manevrov, je mirno poziral, nato pa se osredotočil na nadaljne izzive, ki mu jih je postavljala slovenska obramba.

Varnostniki so navijača nato zgrabili in ga zvlekli z zelenice in stadiona. Ronaldov oboževalec se, ob uspešno opravljeni misiji, s tem najbrž ni pretirano obremenjeval.

Foto: Saša Despot nogomet prijateljska tekma Slovenija - Portugalska

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:20 27. Marec 2024.

    No "NZS" kdo bo pa zdaj kaznovan....???

  • 08:48 27. Marec 2024.

    Tega idiota, ki malikuje narcisoidnega portugalskega pedra in ne spoštuje, zakaj se gre na "nič posebnega tekmo" (mimogrede so oni …

  • 08:13 27. Marec 2024.

    Zanima me koliko tekem bo nzs prepovedala v stožicah in kakšno finančno kazen bo dobila nzs od nzs ??????!!!!!??????? A …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.