Slovenija
7542 ogledov

Zvezdnik v Ljubljani: na takšni postelji je danes spal Ronaldo

Hotel Plaza, postelje FModern
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je s prihodom v Slovenijo pričakovano požel precej zanimanja. Mediji in najbolj zvesti privrženci mu sledijo na vsakem koraku, mi pa razkrivamo, na kakšni postelji je to noč 39-letnik spal.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je s portugalsko reprezentanco včeraj pristal na Brniku, kjer ga je pričakalo lepo število navijačev, nato pa se je z ekipo nekdanji član Real Madrida, Manchester Uniteda in Juventusa odpravil v hotel Grand Plaza Hotel & Congress Center na Bavarskem dvoru v središču Ljubljane. 

Ljubitelji nogometa so danes v velikem pričakovanju, saj bo ob 20.45 na sporedu pravcati nogometni praznik, v ljubljanskih Stožicah se bo namreč odvila prijateljska nogometna tekma med Portugalsko in Slovenijo, nastopil pa bo tudi 39-letni Ronaldo, ki je sploh prvič obiskal Slovenijo. 

1/6
FModern

Član savdskega Al-Nasra je noč pred tekmo spal na postelji prekmurskega podjetja FModern, ki je poskrbelo prav za vse postelje (okoli 700) v hotelu Grand Plaza. A ne le Plazo, omenjeno podjetje je opremljalo tudi luksuzne hotele v Dubaju (The Opus by OMNIYAT designed by Zaha Hadid), pa na Bledu (Hotel Kompas; Hotel Astoria), Hilton Hotel v Münchnu in nekatere druge po Sloveniji in Evropi.

Tapetništvo FModern je družinsko podjetje, ki ga vodi Tadej Faršang, poleg postelj pa oblikujejo in izdelujejo tudi sedežne garniture, fotelje, klubske mizice in klopi.

Naši novinarski kolegi s portala Stye.Over.Net poročajo, da je omenjeno podjetje lani svojo proizvodnjo preselilo v prostore nekdanje Mure, kjer so kupili 1.200 kvadratnih metrov stavbe, v kateri bodo v kratkem odprli tudi razstavni salon. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • sandi76 13:23 26.marec 2024.

    Dajte nehat s temi žogobrcarji. Osebe, ki samo mastno služijo na račun ljudi, ki jim polnejo žepe za tekanje gor in dol po travi. Za nameček pa taki še demolirajo stadione, kar plačujejo še vsi ostali državljani. Popolnoma sneto z zdrave pameti !

  • Toma 11:02 26.marec 2024.

    Končno ni več Dondića na tapeti!

  • Toma 10:56 26.marec 2024.

    100% je spal na slabšem kot jaz ali ti saj je čez domačo posteljo ni! Revež!!!