Navijač Feyenoorda sinu naredil posteljico v obliki stadiona

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Goreč navijač Feyenoorda je morda našel novo tržno nišo. Za svojega novorojenega sina je namreč sam naredil posteljico v obliki stadiona.
Oglej si celoten članek

Očitno zelo spretni očka si je za svojega novorojenega sina Lennoxa zaželel prav posebno posteljico in jo tudi sam naredil. Lennoxov oče je goreč navijač Feyenoorda iz Rotterdama in to se odraža tudi pri podobi posteljice.

Ležišče malčka je namreč miniaturna kopija stadiona De Kuip, kjer tekme igra eden najtrofejnejših nizozemskih klubov. Kreaciji domiselnega očeta ne manjkajo niti reflektorji, ob "objektu" sta še velik grb kluba in dojenčkovo ime.

Dalo bi se zaslužiti

Vsekakor gre za briljantno idejo, ki jo je tokrat pospremila tudi spretna izvedba. S takšno posteljico si navijaški očetje (in tudi mame) lahko zagotovijo, da se bo družinska navijaška tradicija nadaljevala že kmalu po rojstvu otroka. 

Ob tem pa velja še poudariti, da bi iznajdljivi Nizozemec lahko s svojo idejo dobro zaslužil. Marsikateri oče bi namreč z veseljem svojega sina posadil na "stadion" svojega ljubljenega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.