Šport > Nogomet
18 ogledov

Navijač Feyenoorda sinu naredil posteljico v obliki stadiona

Feyenoord De Kuip posteljica Lennox novorojenček Facebook
Goreč navijač Feyenoorda je morda našel novo tržno nišo. Za svojega novorojenega sina je namreč sam naredil posteljico v obliki stadiona.

Očitno zelo spretni očka si je za svojega novorojenega sina Lennoxa zaželel prav posebno posteljico in jo tudi sam naredil. Lennoxov oče je goreč navijač Feyenoorda iz Rotterdama in to se odraža tudi pri podobi posteljice.

Ležišče malčka je namreč miniaturna kopija stadiona De Kuip, kjer tekme igra eden najtrofejnejših nizozemskih klubov. Kreaciji domiselnega očeta ne manjkajo niti reflektorji, ob "objektu" sta še velik grb kluba in dojenčkovo ime.

Dalo bi se zaslužiti

Vsekakor gre za briljantno idejo, ki jo je tokrat pospremila tudi spretna izvedba. S takšno posteljico si navijaški očetje (in tudi mame) lahko zagotovijo, da se bo družinska navijaška tradicija nadaljevala že kmalu po rojstvu otroka. 

Ob tem pa velja še poudariti, da bi iznajdljivi Nizozemec lahko s svojo idejo dobro zaslužil. Marsikateri oče bi namreč z veseljem svojega sina posadil na "stadion" svojega ljubljenega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.