Šport > Nogomet
14 ogledov

United vzel petletnika, navijača Cityja!

Charlie Jackson Manchester United Youtube
Pet let stari Charlie Jackson bi čez nekaj let lahko postal naslednja velika zvezda Manchestra Uniteda, potem ko so ga klubski skavti, navdušeni nad njegovim izjemnim talentom pri tako rosni starosti, po dveh letih opazovanj vključili v mladinski pogon. Edina težava je, da je mali Charlie navijač mestnih rivalov Manchestra Cityja, lastnik sezonske vstopnice za tekme sinjemodrih, njegov najljubši nogometaš pa je Mario Balotelli! Ups.

Že pri treh letih je Charlie Jackson tako navdušil skavte Manchestra Uniteda, da so ga po podrobnem dveletnem spremljanju zdaj uvrstili v mladinski pogon kluba, saj je bil prej še premlad. Najbolj ironičen del celotne zgodbe je vseeno dejstvo, da je mali Charlie navijač mestnih rivalov Manchestra Cityja, ima pa tudi sezonsko vstopnico na stadionu Etihad.

"Njegova idola sta Joe Hart in Mario Balotelli, treniranje pri Unitedu pa ga je sprva povsem sesulo," razlaga Charliejev oče Andy. "Ni želel hoditi. Sčasoma sem mu moral povedati: 'Poglej, pustili bomo Unitedu, da te natrenira. Potem, ko boš zelo dober, boš šel lahko k Cityju.'" Charlie lahko z Unitedom ali katerokoli drugo ekipo pogodbo podpiše šele z devetimi leti, tako da za sinjemodri del mesta ni še nič izgubljenega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.