Šport > Nogomet
29 ogledov

Cristiano zlomil roko 11-letniku: "Spektakularno!"

Silverwood Ronaldo Bournemouth Real Madrid zlom zapestja mavec gips Youtube
Prosti streli Cristiana Ronalda slovijo kot prave bombe, to pa je izkusil tudi 11-letni navijač Charlie Silverwood, ki mu je žoga po Ronaldovem strelu zlomila zapestje.


Zgodilo se je na prijateljski tekmi med Bournemouthom in Realom Madridom, kjer je na južni angleški obali kot trener madridskega kluba debitiral Carlo Ancelotti, Angležem dobro poznani nekdanji član Manchestra Uniteda Cristiano Ronaldo pa je zabil dva gola.

Toda eden izmed njegovih "izstrelkov" s prostega strela je zgrešil cilj in poletel med gledalce za golom, kjer je žogo s svojo levico ustavil 11-letni navijač Charlie Silverwood in si pri tem na dveh mestih zlomil zapestje, njegov oče pa se je nič kaj herojsko umaknil "bombi" najdražjega nogometaša v zgodovini.

Najdražji nogometaš na svetu mu je zlomil roko

Kljub zlomu je mali Charlie tekmo pogledal do konca, na tribuni je ostal kar 84 minut, nato pa z očetom odšel v bolnišnico, kjer je slikanje pokazalo dvojni zlom. Po operaciji so mu roko dali v mavec, zdaj pa prijateljem in medijem navdušeno opisuje "usodni" dogodek.

"Zelo je bolelo. Prijateljem sem povedal za to, ampak ne morejo verjeti. Ronaldo je najdražji nogometaš na svetu ... In zlomil mi je roko," je v pogovoru za tabloid The Sun dejal mladi navijač drugoligaša. "Videl sem žogo, kako prihaja proti meni. Zavila je za vratnico in bi me zadela v glavo, zato sem jo moral ustaviti z roko. Oče je sedel poleg mene in se umaknil, zato sem jaz občutil polno silo."

Dobil podpisan dres Reala in žogo Bournemoutha

Silverwood je v nekem drugem intervjuju dodal, da je tovrstni zlom roke "najbolj spektakularen" in da se mu zdi bolje, da se mu je nesreča zgodila tako, kot da bi padel z drevesa in se poškodoval kot njegov oče.

Real Madrid je z Ronaldom, enega izmed golov je zabil prav s prostega strela po tem, ko je že zlomil roko mladcu, visoko premagal Bournemouth (6:0) in zaslužil še okrog 800 tisoč evrov.

"To je tekma, ki je Charlie ne bo nikoli pozabil," je dejal Charliejev oče, ki je skupaj s sinom tekmo zapustil s podpisanim dresom Reala, ki so ga podpisali Ronaldo in soigralci, ekipa Bournemoutha pa mu je podarila podpisano žogo.

Komentarjev 1
  • N001 10:28 24.julij 2013.

    Najdražji nogometaš na svetu, hahaha...