Navijač Man Utd objasnil klic na policijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Martin Davies, 56-letni navijač Manchester Uniteda, se je opravičil, ker je po porazu svoje ekipe v angleškem ligaškem pokalu poklical policijo.
Oglej si celoten članek

Manchester United je v polfinalu angleškega pokala (Capital One Cup) po streljanju enajstmetrovk izgubil proti Sunderlandu, dolgoletni navijač aktualnega zmagovalca Premier League, Martin Davies, pa je po porazu poklical policijo.

''Tekmo sem gledal v družbi prijateljev. Eden od njih je navijač Manchester Cityja in postal sem nekoliko pogumen. Lahko bi rekli, da sem bil izzvan. Bilo je nepremišljeno dejanje. Bil sem razočaran, saj zanje navijam že od šestega leta. Postali so tako nepredvidljivi, da je to že pravi kriminal. Zato sem poklical policijo,'' je povedal Davies, ki je nato želel govoriti z nekdanjim trenerjem Sirom Alexom Fergusonom.

Po klicu je policijska postaja v Greater Manchestru navijačem sporočila, naj namesto številke, ki je namenjena klicem v sili, pokličejo na Old Trafford, če upajo, da bodo dobili priložnost za pogovor z upokojenim škotskim strategom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.