Šport > Nogomet
19 ogledov

Navijač Man Utd objasnil klic na policijo

Ferguson West Bromwich Albion Manchester United Premier League Anglija liga prve EPA
Martin Davies, 56-letni navijač Manchester Uniteda, se je opravičil, ker je po porazu svoje ekipe v angleškem ligaškem pokalu poklical policijo.

Manchester United je v polfinalu angleškega pokala (Capital One Cup) po streljanju enajstmetrovk izgubil proti Sunderlandu, dolgoletni navijač aktualnega zmagovalca Premier League, Martin Davies, pa je po porazu poklical policijo.

''Tekmo sem gledal v družbi prijateljev. Eden od njih je navijač Manchester Cityja in postal sem nekoliko pogumen. Lahko bi rekli, da sem bil izzvan. Bilo je nepremišljeno dejanje. Bil sem razočaran, saj zanje navijam že od šestega leta. Postali so tako nepredvidljivi, da je to že pravi kriminal. Zato sem poklical policijo,'' je povedal Davies, ki je nato želel govoriti z nekdanjim trenerjem Sirom Alexom Fergusonom.

Po klicu je policijska postaja v Greater Manchestru navijačem sporočila, naj namesto številke, ki je namenjena klicem v sili, pokličejo na Old Trafford, če upajo, da bodo dobili priložnost za pogovor z upokojenim škotskim strategom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.