Navijač odšel v prepričanju, da je City napredoval

Foto: Epa tottenham manchester city VAR
Manchester City je po dramatični končnici izpadel v četrtfinalu lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Drugouvrščena ekipa angleškega prvenstva je na povratni četrtfinalni tekmi lige prvakov premagala Tottenham (4:3), a zaradi poraza v gosteh (1:0) obstala na pragu polfinala.

Moštvo Pepa Guardiole je v sodnikovem podaljšku že slavilo uvrstitev med najbolje štiri po golu Raheema Sterlinga, a se je po pregledu z videotehnologijo izkazalo, da je bil zadetek dosežen iz prepovedanega položaja.

V želji, da bi se izognili gneči na stadionu, so nekateri navijači po petem zadetku začeli zapuščati prizorišče in šele kasneje izvedeli, kako se je v resnici razpletlo.

"Zakaj razočaran?" je novinarju odvrnil eden od navijačev domačega moštva, po obrazložitvi pa dodal: "Ne morem opisati, to je neverjetno."

Sprijaznjen z usodo Tottenhamov zvezdnik ob zgodovinskem uspehu sam v solzah žalosti  


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.