Navijač Suárezu: "Če greš, te ubijem!"

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalcu Redsov Luisu Suárezu so navijači grozili s smrtjo in ga svarili pred prestopom v Arsenal.
Oglej si celoten članek

Že celotno poletje se špekulira o odhodu Luisa Suáreza iz Liverpoola. Kot najverjetnejša destinacija urugvajskega velemojstra se je omenjal Real Madrid, v zadnjih dneh pa se veliko govori o zanimanju londonskega Arsenala, ki je poslal že dve ponudbi za napadalca, zadnjo v višini skoraj 50 milijonov evrov, obe pa so fukcionarji na Anfieldu gladko zavrnili.

Mnogi Suárezu zamerijo, da je kljub temu, da mu je klub stal ob strani, ko je počel številne neumnosti (obtožbe rasizma, provociranje, simuliranje, sedaj še kazen osmih tekem za ugriz Branislava Ivanovića), začel vršiti pritisk na vodstvo Redsov, da naj ga pusti oditi z Anfielda.

Zdaj je očitno prekipelo tudi navijačem, za katere je Urugvajec sicer nesporni junak na zelenici. Liverpoolska policija je namreč odprla preiskavo, v kateri bo razjasnila ozadje groženj, ki so v zadnjih dneh prišle na naslov nekdanjega napadalca Ajaxa.

"Naj Arsenal odj**e!"

"Če slučajno Liverpool FC sprejme ponudbo zate in boš odšel, te bom našel in ubil!", je na Facebooku zapisal eden od privržencev trofejnega kluba ob reki Mersey. "Naj Arsenal odj**e! Če bo Suárez odšel, ga bom našel in ubil", se je zapisalo drugemu.

Foto: EPA evropska liga liverpool zenit suarez Vse skupaj je z izjavo malce umiril trener Arsenala, ki je odkrito dejal, da posel ni blizu sklenitve."Arsenal je pripravljen na okrepitve, a ni vse odvisno od nas. Malo verjetno je, da bo kdo prišel do konca naslednjega tedna. Nove igralce potrebujemo, brez njih se ne bomo mogli boriti za lovorike," je priznal francoski strokovnjak.

Zavrnili možno prodajo kluba

Sicer pa se v Liverpoolu v zadnjih dneh ukvarjajo tudi z morebitno prodajo kluba. Lastniki kluba, ameriško podjetje Feneway Sports Group, so zavrnili namigovanja medijev, da so pripravljeni sprejeti ponudbe za sedmo uvrščeno moštvo v Premier ligi preteklo sezono. Ameriški lastniki so klub kupili oktobra 2010.

Angleški časopis The Sun je danes poročal, da so v Liverpoolu prejeli ponudbo arabskega naftnega podjetja Saudi Aramco, ki je za lastništvo ponudil 350 milijonov funtov. V klubu so te govorice že zavrnili. Poleg omenjenega podjetja naj bi se za klub zanimala tudi dva milijarderja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.