Navijač vdrl in igralcu zlomil ličnico

Foto: Reuters steaua petrolul Foto: Reuters steaua petrolul Foto: Reuters steaua petrolul
Branilec romunske Steaue George Galamaz bo moral počivati več kot mesec dni, saj mu je barbarski "navijač" nasprotnega moštva ob vdoru na igrišče s pestjo razbil ličnico.
Oglej si celoten članek

Vdore navijačev, kakršne gledamo na Slovenskem, bi lahko označili za igračkanje v primerjavi s tem, kar se je v nedeljo pripetilo v romunski ligi na tekmi med ekipama Petrolul in Steaua. Domači navijač Dragos Petrut Enache, oblečen v črno, je vdrl na travnik, stekel proti igralcem in s hrbta, v rokah je imel nekakšen kovinski predmet, močno boksnil v obraz Steauinega branilca Georgeja Galamaza. Posledice so bile grozljive.

"Galamaz je utrpel zlom ličnice in bo odsoten šest tednov," je sporočil Steauin športni direktor Narcis Raducan. Nasilni dogodek je vzbudil prav takšen odziv Galamazovih soigralcev. Predvsem Razvana Stance in Novaka Martinovića, ki sta napadalca, ki naj bi bil pod vplivom drog, silovito obrcala. Pred sojenjem ga čaka največ 29 dni aresta, srečanje pa ni bilo dokončano, ker vala nasilja, šlo je predvsem za metanje bakel, ni bilo več mogoče zajeziti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.