Šport > Nogomet
22 ogledov

Navijač vdrl in igralcu zlomil ličnico

steaua petrolul
1/3
Reuters
Branilec romunske Steaue George Galamaz bo moral počivati več kot mesec dni, saj mu je barbarski "navijač" nasprotnega moštva ob vdoru na igrišče s pestjo razbil ličnico.

Vdore navijačev, kakršne gledamo na Slovenskem, bi lahko označili za igračkanje v primerjavi s tem, kar se je v nedeljo pripetilo v romunski ligi na tekmi med ekipama Petrolul in Steaua. Domači navijač Dragos Petrut Enache, oblečen v črno, je vdrl na travnik, stekel proti igralcem in s hrbta, v rokah je imel nekakšen kovinski predmet, močno boksnil v obraz Steauinega branilca Georgeja Galamaza. Posledice so bile grozljive.

"Galamaz je utrpel zlom ličnice in bo odsoten šest tednov," je sporočil Steauin športni direktor Narcis Raducan. Nasilni dogodek je vzbudil prav takšen odziv Galamazovih soigralcev. Predvsem Razvana Stance in Novaka Martinovića, ki sta napadalca, ki naj bi bil pod vplivom drog, silovito obrcala. Pred sojenjem ga čaka največ 29 dni aresta, srečanje pa ni bilo dokončano, ker vala nasilja, šlo je predvsem za metanje bakel, ni bilo več mogoče zajeziti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.