Navijačem bodo plačali za odstranitev tetovaž

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri Manchester Cityju resno razmišljajo o spremembi grba, v tem primeru pa bodo po vsej verjetnosti plačali za odstranitev tetovž s starim grbom.
Oglej si celoten članek

Manchester City je blizu tega, da dobi nov grb, ki bo zamenjal sedanjo verzijo, ta je v uporabi od leta 1997. Trenutni grb je bil zasnovan po grbu mesta Manchester, predstavljata ga ščit in orel, ki se nahaja za njim. Nekaterim navijačem sinjemodrih je bil tako všeč, da so si ga tudi vtetovirali na svoja telesa.

Tem bo ob spremembi grba na pomoč priskočil kar klub. Pri Manchester Cityju namreč resno razmišljajo, da bi privržencem pomagali s plačilom laserskih operacij za odstranitev trenutne podobe. Navijačem Cityja se tako najverjetneje ni treba bati, da jih bo povozil čas, tetovaže pa bodo ostale moderne.

Privrženci štirikratnih angleških prvakov so na tekmi z Bournemouthom sicer izpolnjevali vprašalnik s predlogi o novem grbu. Ta bo znova postal okrogel, takšen je bil že dvakrat v 135-letni zgodovini kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.