Šport > Nogomet
24 ogledov

Navijačem bodo plačali za odstranitev tetovaž

Silva Everton Manchester City EPA
Pri Manchester Cityju resno razmišljajo o spremembi grba, v tem primeru pa bodo po vsej verjetnosti plačali za odstranitev tetovž s starim grbom.

Manchester City je blizu tega, da dobi nov grb, ki bo zamenjal sedanjo verzijo, ta je v uporabi od leta 1997. Trenutni grb je bil zasnovan po grbu mesta Manchester, predstavljata ga ščit in orel, ki se nahaja za njim. Nekaterim navijačem sinjemodrih je bil tako všeč, da so si ga tudi vtetovirali na svoja telesa.

Tem bo ob spremembi grba na pomoč priskočil kar klub. Pri Manchester Cityju namreč resno razmišljajo, da bi privržencem pomagali s plačilom laserskih operacij za odstranitev trenutne podobe. Navijačem Cityja se tako najverjetneje ni treba bati, da jih bo povozil čas, tetovaže pa bodo ostale moderne.

Privrženci štirikratnih angleških prvakov so na tekmi z Bournemouthom sicer izpolnjevali vprašalnik s predlogi o novem grbu. Ta bo znova postal okrogel, takšen je bil že dvakrat v 135-letni zgodovini kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.