Šport > Nogomet
38 ogledov

Halilović s tatujem ''Hala Madrid''?

alen halilović hrvaška EPA
Mladi Alen Halilović, hrvaški reprezentant bosanskih korenin, ki bo svojo kariero nadaljeval v Barceloni, naj bi imel na roki tetoviran navijaški vzklik madridskega Reala ''Hala Madrid''.

alen halilović tetovaža hala madrid | Avtor: Instagram Instagram
Nova okrepitev katalonskega nogometnega velikana, komaj 17-letni Alen Halilović, je očitno navijač Real Madrida. Hrvaški reprezentant in član zagrebškega Dinama je v četrtkovih večernih urah razkril, da se je dogovoril za prestop v Barcelono, kjer bo nadaljeval obetavno nogometno kariero.

Kmalu zatem se je na socialnih omrežjih pojavila fotografija tetovaže, ki naj bi krasila zapestje 17-letnega vezista. Eden od najobetavnejših mladih igralcev na svetu naj bi imel na roki tetoviran napis ''Hala Madrid'', navijaški vzklik Barçinega večnega rivala Real Madrida.

Halilović naj bi fotografijo objavil že pred časom, vendar jo je kasneje izbrisal, saj se ni želel zameriti navijačem Barcelone. Pojavila so se tudi namigovanja, da fotografija ni avtentična, temveč gre za potegavščino, s katero želi nekdo škodovati novopečenemu članu Barcelone.

Alen je sin upokojenega bosanskega reprezentanta Sejada Halilovića, ki je v svoji karieri igral na Hrvaškem, v Izraelu in Turčiji, danes pa deluje kot trener mladinske ekipe zagrebškega Dinama.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.