Šport
21 ogledov

Tetovator narobe črkoval besedo

tattoo črkovanje napaka london 2012 Youtube
Američanka iz Atlante si bo za vedno zapomnila olimpijske igre v Londonu, saj si je v ta namen tetovirala unikaten spominek. Težava je v tem, da je avtor umetnine pozabil na črkovanje in naredil ogromno napako.

Američanka Jerri Peterson si je vse življenje želela, da bi na svojem telesu imela tetovažo. Nikoli pa ni povsem vedela, kaj točno si želi tetovirati, saj do ničesar ni gojila tolikšne strasti, da bi si želela dosmrtni spominek.

''Vedno sem si želela imeti tatu, toda nikoli nisem bila do ničesar dovolj strastna, da bi si to za vedno vtisnila na svoje telo. Ko so mi namenili veliko čast nosilke olimpijskega ognja, sem si rekla, to je to, pripravljena sem na svoj tatu,'' je povedala Američanka.

tattoo črkovanje napaka london 2012 | Avtor: Youtube Youtube
Zgodilo pa se ji je nekaj nadvse neprijetnega. Umetnik je namreč narobe črkoval besedo ''olympic'', zaradi česar ji eden od prijateljev najprej sploh ni verjel, da gre za pravo tetovažo. ''Posnela sem fotografijo in poklical me je prijatelj, ki je želel videti 'pravi' tatu. Rekla sem, da je ta pravi. Bila sem zelo razočarana. Porogljivo se mi je nasmejal, nato sem se nasmejala tudi sama in od takrat se vsemu skupaj samo smejim,'' je povedala Petersonova. Američanka se z napako ne obremenjuje preveč, zato nima namena popravljati izdelka, ki ji je ne nazadnje prinesel še veliko medijske pozornosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.