Navijačev Dinama ne bo v Maribor

Foto: Filip Brala/PIXSELL dinamo bad blue boys navijači Foto: Filip Brala/PIXSELL dinamo bad blue boys navijači Foto: Filip Brala/PIXSELL dinamo bad blue boys bakla navijači
Za povratno tekmo obračuna Maribor - Dinamo Zagreb, ki bo v Ljudskem vrtu, je domačim navijačem na razpolago tudi tisti del severne tribune, ki je navadno rezerviran za gostujoče navijače.
Oglej si celoten članek

Povratni obračun med Mariborom in zagrebškim Dinamom v Ljudskem vrtu bo očitno minil brez prisotnosti hrvaških navijačev. Mariborčani so na svoji spletni strani objavili, da zaradi pomanjkanja interesa s strani gostov, severna tribuna tokrat ne bo rezervirana za gostujoče navijače, temveč lahko ta sedišča zasedejo domači ljubitelji nogometa. Hrvaški spletni portal 24sata je v nedeljo poročal, da se navijače modrih, ko se obrnejo na Maribor, "preusmeri" na Zagreb, tam pa jim sporočajo, da bodo vse podrobnosti znane po prvi tekmi v Maksimiru, ki bo v sredo. Obračun slovenskega in hrvaškega prvaka je sicer označen kot "tekma visokega tveganja", a brez najglasnejših podpornikov Dinama bo Ljudski vrt najbrž malce varnejši.

Dinamo naj bi se odpovedal svojemu delu kart, saj ima vodstvo kluba že nekaj časa težave z najzvestejšimi navijači Zagrebčanov, skupino "ultrasov" Bad blue boys, ki so poizkušali že na tekmi tretjega predkola proti moldavskemu Šerifu z metanjem bakel na zelenico prekiniti tekmo, to pa jim je celo uspelo na zadnji prvenstveni tekmi v Zadru, ki je bila zato prekinjena kar dvajset minut. Bad blue boys se predvsem ne strinjajo z udejstvovanjem Zdravka Mamića, ki pod svojo kontrolo drži vse niti v klubu.

V nasprotju z zagrebškimi, pa mariborski navijači napovedujejo pravo invazijo na Maksimir, vključno z Violami. Zaenkrat so v Mariboru prodali že več kot tisoč kart za gostovanje v hrvaški prestolnici, akreditiranih pa je tudi več kot 40 slovenskih novinarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.