Navijači Arsenala umorili privrženca L'poola?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V nedeljo je bila v Liverpoolu odigrana tekma Premier lige, na kateri je londonski Arsenal premagal domačine z rezultatom 0:2. Že pred tekmo pa naj bi trije privrženci "topničarjev" umorili navijača "redsov", obstajal naj bi celo posnetek napada.
Oglej si celoten članek

Trije navijači Arsenala, 27-letni Joseph Walker ter 39-letna Mark McEwen in Michael Samuels, so bili v nedeljo med tekmo na Anfieldu aretirani, v torek pa so se pojavili tudi na sodišču v Liverpoolu. Osumljeni so umora 33-letnega Stuarta Smitha, ki naj bi ga napadli v centru mesta pred nedeljsko tekmo. Smith je sicer prav tako Londončan, a pesti stiska za rdeče iz mesta Beatlov. Za posledicami poškodb je Smith v nedeljo umrl v bolnišnici Liverpool Royal Hospital.

Po pisanju angleških medijev naj bi se javil tudi nekdo, ki naj bi z mobilnim telefonom posnel celoten incident. "Policija je pripravljena sodelovati s komerkoli, ki bi imel informacije o napadu na navijača Liverpoola. Iščemo tudi osebo, ki bi lahko imela videoposnetek celotnega napada," so zapisali na liverpoolski policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.