Šport > Nogomet
21 ogledov

Navijači Arsenala umorili privrženca L'poola?

navijači arsenala Reuters
V nedeljo je bila v Liverpoolu odigrana tekma Premier lige, na kateri je londonski Arsenal premagal domačine z rezultatom 0:2. Že pred tekmo pa naj bi trije privrženci "topničarjev" umorili navijača "redsov", obstajal naj bi celo posnetek napada.

Trije navijači Arsenala, 27-letni Joseph Walker ter 39-letna Mark McEwen in Michael Samuels, so bili v nedeljo med tekmo na Anfieldu aretirani, v torek pa so se pojavili tudi na sodišču v Liverpoolu. Osumljeni so umora 33-letnega Stuarta Smitha, ki naj bi ga napadli v centru mesta pred nedeljsko tekmo. Smith je sicer prav tako Londončan, a pesti stiska za rdeče iz mesta Beatlov. Za posledicami poškodb je Smith v nedeljo umrl v bolnišnici Liverpool Royal Hospital.

Po pisanju angleških medijev naj bi se javil tudi nekdo, ki naj bi z mobilnim telefonom posnel celoten incident. "Policija je pripravljena sodelovati s komerkoli, ki bi imel informacije o napadu na navijača Liverpoola. Iščemo tudi osebo, ki bi lahko imela videoposnetek celotnega napada," so zapisali na liverpoolski policiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.