Navijači Barçe ostro nad Neymarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilski zvezdnik je v katalonski prestolnici z vidika velikega dela javnosti ožigosan kot izdajalec.
Oglej si celoten članek

V preteklih tednih je rekordni prestop Neymarja, za katerega je Paris Saint-Germain Barceloni plačal kar 222 milijonov evrov, razburkal nogometno javnost.

Ponos Katalonije se bo v prihodnosti moral znajti brez brazilskega virtuoza, v ponedeljek zvečer pa so španski podprvaki na tradicionalnem pokalu Gamper igrali proti Chapecoenseju.

Chapecoense Osem mesecev po letalski nesreči zaigrali proti Barceloni

Med srečanjem proti klubu, ki je izgubil skoraj celotno moštvo v lanski letalski nesreči, so se domači privrženci z vzkliki lotili Neymarja.

Z dela tribun so se zaslišale sovražne besede na račun najdražjega nogometaša na svetu, številni so mu zaželeli smrt. "Neymar, umri (Neymar muérete, op. a.)!", je odmevalo s tribun stadiona Camp Nou.

Kakšen sprejem bo Brazilec doživel, če bo v dresu pariškega kolektiva zaigral v Barceloni, si lahko le zamislimo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.