Navijači Dallasa dočakali novice o Irvingovi poškodbi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kyrie Irving jo je odnesel brez hujše poškodbe.
Oglej si celoten članek

Kyrie Irving je moral sredi dvoboja s Portlandom zapustiti parket, saj je staknil neugodno poškodbo. Ob prodoru so ga podrli na tla, nato pa je na njegovo nogo padel njegov soigralec Dwight Powell. Zvezdnik Dallasa je nato odšepal v garderobo in se ni več vrnil v igro.

Trener Jason Kidd po tekmi še ni imel vpogleda v resnost poškodbe, dejal je, da bo več znanega po pregledu. Čeprav celotna zadeva ni izgledala nedolžno, pa si navijači Dallasa po pregledu z magnetno resonanco lahko nekoliko oddahnejo. Irvingovo stopalo jo je namreč odneslo brez zlomov, kar bi pomenilo daljšo odsotnost z igrišč, ima 'le' kontuzijo pete. Ta igralcu sicer povzroča bolečino.

Pri Dallasu o času okrevanja še niso konkretneje spregovorili, prav tako še ni uradnega statusa igralca pred tekmo z Memphisom, ki bo na sporedu v noči na torek.

Da ne gre za nič hujšega je na socialnih omrežjih sicer sporočil tudi Irving.

"Hvaležen sem za vse molitve, dobre želje in sporočila. Resnično cenim brezpogojno ljubezen, ki ste mi jo pokazali. Počutim se bolje kot včeraj in zaenkrat je to vse, kar lahko rečem. Vse bo v redu," je 'svojemu plemenu' in družinskim članom sporočil Irving.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.